Eten uit eigen tuin (2)

Zomertijd is voor een deel ook oogsttijd. Deze keer heb ik voor de avondmaaltijd doperwten en cappucijners uit de moestuin geplukt. De mooie grote citroen uit de kas heb ik gebruikt voor het maken van een citroencake.
Ieder heeft zo zijn eigen recept voor een basiscake. Mijn recept zal daar niet veel van afwijken. Wat ik er aan toegevoegd heb is de geraspte schil van een citroen en sap. Een heerlijk frisse zomercake.

De doperwten en cappucijners heb ik gezamenlijk gekookt, met een beetje boter om ze wat zachter te maken. Een aardappelpuree (met een teentje knoflook) van eigen aardappels, sperzieboontjes en kipfilee en klaar is Kees, Frans, Han….Ans, Miep, Marian….

dav_vivid
dav_vivid
dav_vivid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s