Captain Dribbel in de Hunsruck

Soms vind ik het leuk om een andere blogger aan het woord te laten. Deze keer krijgt Dribbel, de Tibetaanse Spaniel van Annemieke, de ruimte om zijn verhaal te doen. Hij heeft ook een eigen blog

Hieronder lees je zijn verslag van een paar weken Bollenbach.

20180728_150646-1.jpg

CAPTAIN DRIBBEL: ‘Als je mijn verhalen volgt weet je dat ik dol ben op varen in het bootje van mijn baasje en ook dol ben op de haven van Schipluiden en de mensen die daar horen. Mijn baasje weet dat ook. Toch gaat ze bijna 3 weken weg. Ver weg van de haven en ons bootje.

Waarom?? Zij houdt toch ook van varen?
Omdat ze zo nodig een reisgids wil maken over het gebied waar we naar toe gaan en nog twee boeken over de Hunsruck. Nee geen Hondsrug ook al lijkt het gebied daar waar wel veel op als je op de landkaart kijkt.’

20180802_152801.jpg

We zijn al vaker in de Hunsruck geweest en logeren dan in Bollenbach, in de B&B Arthouse van Conny Sprinkhuizen en haar drie honden. Ik vind het daar ook echt leuk hoor. Je kan zo de deur uit en aan de wandel. Geen auto’s, geen vervelende honden. Alleen wij vieren.

Toch miste ik deze keer mijn bootje veel meer dan anders. Ook miste ik de de zee. En tot overmaat van ramp kreeg mijn baasje ook nog pech met de auto. Nu moeten we nog langer blijven.

Conny en mijn baasje doen er wel alles aan om mijn heimwee te verzachten. Kijk maar met me mee.

Hier gaan we lekker waterwandelen:

En hier is het strandleven nagebootst:

DSC_0675.JPG

En als een snoepje op de maaltijd heb ik nu ook mijn eigen bootje om ‘gras te varen’. Ik vind het een echt CAPTAIN DRIBBEL bootje. Leuk he, vind je ook niet?

2 gedachtes over “Captain Dribbel in de Hunsruck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s